Aktuellt

Föreningskunskap 2014

En kurskväll den 2 april med senaste nytt inom föreningsekonomi och föreningskunskap. Välkommen med för att höra senaste information och för att uppdatera dina kunskaper.Läs mera »
07.03.2014 kl. 13:37

Bikostnader 2014

Procentsatser för pensionsavgifter och arbetslöshetsförsäkringsavgifter samt socialskyddsavgiften för år 2014 har fastställts.Läs mera »
03.12.2013 kl. 16:41

Tillgänglighet i föreningar

Har ni funderat på hur tillgänglig er förening är? Föreningsresursen har nu utökats med material om tillgänglighet i föreningar.Läs mera »
26.11.2013 kl. 10:06

Om Föreningsresursen

 

Föreningsresursen är SFV:s webbplats för föreningskunskap.

Innehållet på Föreningsresursen, som utvecklats för finländska förhållanden, står fritt till förfogande på denna webbplats med vissa förbehåll: Vi ger dig rätt att selektivt använda materialet internt i egna presentationer eller i utbildningar du arrangerar för din organisation, om du uppger källan: "SFV:s föreningsresurs - foreningsresursen.fi". Bearbetningar eller derivativa verk får inte distribueras allmänt.
I praktiken: du kan citera materialet i eget material, men du får inte kopiera av stora delar av materialet för att skapa en egen webbplats eller egna kompendier/böcker av materialet.

Föreningsresursen har byggts upp av personalen och förtroendevalda på SFV

Frågelådan

Ställ frågor eller läs andras frågor och svar.
Till frågelådan »

Föreningskunskap på fem minuter

Vet du inte var du ska börja?
Börja här »


Fortnox helpdesk

Kört fast med bokföringen?
Till helpdesk »


Understödsansökningar i föreningar

PDF med råd och tips hur man ansöker om understöd.
Ladda ner »