Aktuellt

Tar ni med alla i föreningen?

Projektet Ny i Norden har gett ut en handbok för studieförbund och föreningar som vill arbeta med människor som nyss anlänt till ett nordisk land. Läs mera »
12.09.2013 kl. 08:56

Vad är nyttan med din förening?

Vet du vad din förening eller organisation gör för att bidra till samhället? Ta reda på det genom metoden VisVardi.Läs mera »
27.08.2013 kl. 10:15

Metoder för föreningsutveckling

Är det något inom din förening som borde utvecklas? Trampar ni på stället? Många metoder finns nu presenterade på Föreningsresursen.Läs mera »
29.04.2013 kl. 14:52

Om Föreningsresursen

 

Föreningsresursen är SFV:s webbplats för föreningskunskap.

Innehållet på Föreningsresursen, som utvecklats för finländska förhållanden, står fritt till förfogande på denna webbplats med vissa förbehåll: Vi ger dig rätt att selektivt använda materialet internt i egna presentationer eller i utbildningar du arrangerar för din organisation, om du uppger källan: "SFV:s föreningsresurs - foreningsresursen.fi". Bearbetningar eller derivativa verk får inte distribueras allmänt.
I praktiken: du kan citera materialet i eget material, men du får inte kopiera av stora delar av materialet för att skapa en egen webbplats eller egna kompendier/böcker av materialet.

Föreningsresursen har byggts upp av personalen och förtroendevalda på SFV

Frågelådan

Ställ frågor eller läs andras frågor och svar.
Till frågelådan »

Föreningskunskap på fem minuter

Vet du inte var du ska börja?
Börja här »


Fortnox helpdesk

Kört fast med bokföringen?
Till helpdesk »


Understödsansökningar i föreningar

PDF med råd och tips hur man ansöker om understöd.
Ladda ner »